elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Benicàssim acosta l'administració als seus veïns facilitant el pagament telemàtic i amb targeta bancària

Benicàssim acosta l'administració als seus veïns facilitant el pagament telemàtic i amb targeta bancària
  • El 95% d'usuaris dels tallers de l’EPA han efectuat l'ingrés de la taxa utilitzant el nou sistema amb datàfon

L'Ajuntament de Benicàssim, dins del Pla de Modernització, continua amb noves eines per a fer més àgil, operativa i pròxima l'administració local.

Amb motiu de l'inici del període de matrícula dels tallers de l'Escola Municipal de Formació Per a Adults (FPA), el consistori ha oferit la possibilitat de realitzar el pagament en el propi Ajuntament. Així, els ciutadans que s'han acostat a l'Ajuntament de Benicàssim per a realitzar la matrícula als tallers de la FPA han pogut realitzar el pagament del preu públic mitjançant targeta de crèdit, sense necessitat d'abonar-lo prèviament en una entitat d'estalvi. Aquesta opció ha sigut triada per al voltant del 95% de les persones que s'han matriculat en els tallers.

Com ha indicat l'alcaldessa, Susana Marqués, “acostar l'administració als nostres veïns de manera que contribuïm al fet que siga més accessible i àgil en tots i cadascun dels tràmits que precisen és una de les línies estratègiques que figuren dins del Pla de Modernització de l'Administració Local que desenvolupa l'Ajuntament de Benicàssim. Adaptant-nos a les noves realitats detectem la necessitat que els veïns puguen realitzar els seus pagaments de manera telemàtica, in situ des del propi ajuntament, evitant així a més desplaçaments als nostres veïns”.

En aquest sentit, l'Ajuntament de Benicàssim ha ampliat la possibilitat de pagar diferents tributs municipals en el Servei d'Informació Ciutadana (SIC) mitjançant targeta bancària. Com ha explicat l'edil responsable d'Atenció Ciutadana, Elena Llobell, a més dels preus públics dels tallers de l’EPA, ja es pot pagar mitjançant targeta la taxa per cementeri, per proves selectives, per celebració de matrimoni civil, per expedició de documents, el preu públic de l'Escola Infantil Municipal, dels cursos formatius i de joventut.

A més del nou sistema de pagament, els ciutadans tenen la possibilitat de realitzar diversos tràmits per via telemàtica com poden ser les liquidacions de plusvàlua, inscripcions en tallers de l’Escola Municipal de Formació Per a Adults, certificats d'empadronament, sol·licituds de liquidacions de taxes, queixes i suggeriments o declaracions responsables d'obres i llicències d'obres.

Pujar