4 de juny de 2020 4/6/20

Alcalde (PSPV-PSOE) critica la gestió del PP de Benicàssim per haver fiat l'economia al turisme i els festivals

Alcalde (PSPV-PSOE) critica la gestió del PP de Benicàssim per haver fiat l'economia al turisme i els festivals - (foto 1)
  • El portaveu del Grup Municipal Socialista considera que la falta de diversificació “farà més difícil eixir del clot” després de la pandèmia

El portaveu del PSPV-PSOE de Benicàssim, Miguel Alcalde, lamenta que l'alcaldessa del Partit Popular, Susana Marqués, “no haja sabut cultivar una vertadera i diversificada gestió econòmica per al municipi i l'haja fiat tot al turisme i als festivals, que ara s'han vist afectats per la pandèmia”. Alcalde assenyala que “pese al caràcter emprenedor de la població, la recuperació serà molt costosa, ja que Marqués ho ha fiat tot a les iniciatives dels nostres hostalers i dels nostres comerços, sempre lligats al turisme i als festivals. Ara que tot això ha decaigut, no ha pres cap determinació de futur a llarg termini”.

El portaveu del Grup Municipal Socialista apunta que al poble de Benicàssim “li costarà eixir d'este entrebanc econòmic que ens originarà la caiguda del turisme, a causa de la gestió que ha desenvolupat l'alcaldessa en els últims nou anys, temps en el qual Susana Marques no ha sabut cultivar els valors del nostre municipi”.

El portaveu del GMS apunta que, “si Susana Marqués haguera posat en marxa un sol polígon industrial o facilitara la labor dels xicotets empresaris que es volen obrir camí per a crear llocs de treball, s'haguera agilitat la transformació del teixit productiu de primer ordre i, hui dia, estaríem en altres circumstàncies”.

Per a Alcalde, “l'actual crisi sanitària i la posterior crisi econòmica que s'aveïna posarà a prova la capacitat de resposta de les poblacions, ja que totes tenen la pretensió de superar la crisi en el menor temps possible i amb els mínims costos”. “Les poblacions que hagen sabut incorporar-se al futur, i estiguen preparades per a tindre una resposta àgil davant esta difícil situació, remuntaran abans, i en el cas de Benicàssim, no podrà ser així per la falta d'impuls d'una economia diversificada”, afirma.

El portaveu municipal socialista lamenta que l'alcaldessa, “en lloc de posar-se a solucionar tots estos temes, es dedique a fer-se fotos repartint màscares o qualsevol altra anècdota populista”. “El que hauria de fer és dedicar-se a solucionar els temes que li competeixen. Menys fotos, senyora Marqués, i gestione millor els recursos de Benicàssim”, afirma.

 

Pujar