20 de gener de 2021 20/1/21

El FIB 2020, cancel·lat pel coronavirus

El FIB 2020, cancel·lat pel coronavirus - (foto 1)
  • Els assistents podran sol·licitar la devolució del preu dels abonaments del festival que tenia previst celebrar-se del 16 al 19 de juliol

El Festival Internacional de Benicàssim no obrirà les seues portes en aquesta edició. La situació excepcional d'emergència mundial pel Covid-19 fa inviable la celebració d'un festival d'aquestes característiques, tal com ha anunciat l'organització en un comunicat. La cita estava prevista del 17 al 20 de juliol i suposava, a més, l'estrena de The Music Republic com a organitzadors.

Els organitzadors expliquen que han decidit suspendre-ho per a garantir la salut d'artistes, treballadors i assistents. A més, no anaven a poder iniciar les labors de muntatge en els pròxims dies tal com estava previst. Un altre dels motius que els ha portat a anunciar la seua suspensió és la gran quantitat d'assistents que arriba d'altres països: Un alt percentatge del públic és internacional, provinent de multitud de països com Regne Unit, els Estats Units, França, Itàlia, Alemanya, Holanda, Bèlgica, Irlanda, etc… Tota persona que accedisca al nostre país des de l'estranger ha de passar 14 dies de quarantena abans de dur a terme qualsevol tipus d'activitat".

En el comunicat expliquen també que el line up de FIB està compost per nombrosos artistes internacionals, que les seues gires en la majoria dels casos han sigut cancel·lades. La nova promotora encarregada de gestionar el festival, The Music Republic, ha aconseguit rellançar la marca i ha tornat a posicionar FIB entre els grans festivals internacionals.

El festival de Benicàssim havia tornat a ressorgir amb un dels line up més atractius dels últims anys en què podríem trobar artistes de la talla de Liam Gallagher, Khalid, Vampire Weekend, Foals, The Libertines, Two Door Cinema Club, Martin Garrix, Armin Van Buuren, The Kooks, Rita Ora i The Lumineers entre molts altres. Però és que a més FIB havia recuperat el més important de tot, la confiança del públic, que s'ha bolcat més que mai i així ho demostren els més de 37.000 abonaments que s'havien venut fins fa a penes uns dies.

Caldrà esperar a la pròxima edició perquè milers de fibers tornen a la platja de Benicàssim, però la música tornarà i ho farà amb més força que mai, insisteixen: "Tornarem a sentir l'arena de la nostra Costa de Flor del taronger als peus, la brisa del Mediterrani en la cara i les abraçades dels nostres amics en creuar l'entrada del festival segons abans de fer-nos una foto sobre aqueixa imatge de FIB que any rere any ens espera impacient per a donar-nos la benvinguda i encaminar-nos al mític escenari de “Las Palmas”".

Devolució del preu dels abonaments

Els assistents podran sol·licitar la devolució del preu dels abonaments i de tots els productes complementaris a través d'un formulari en la web oficial www.fiberfib.com, on es troba tota la informació necessària. Els veïns de Benicàssim que van comprar el seu abonament de manera física podran sol·licitar el reembossament de manera presencial dimarts que ve 2 de juny de 10:00h a 19:00h en el Poliesportiu Municipal. Hauran de portar l'entrada original, una fotocòpia del DNI i un document signat que poden trobar en la web oficial www.fiberfib.com

Pujar