elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

La Volta a Peu per la Igualtat inaugurarà la programació del Dia Internacional de la Dona

La Volta a Peu per la Igualtat inaugurarà la programació del Dia Internacional de la Dona
  • La setena edició de la Volta tindrà lloc el diumenge 1 de març amb l’objectiu de visibilitzar el compromís contra les desigualtats de gènere. Les persones que vulguen participar han de realitzar les inscripcions abans del 28 de febrer

MÉS FOTOS
La Volta a Peu per la Igualtat inaugurarà la programació del Dia Internacional de la Dona - (foto 2)
La Volta a Peu per la Igualtat inaugurarà la programació del Dia Internacional de la Dona - (foto 3)

La regidora de Serveis Socials i Polítiques Inclusives, Gemma Cerdá, ha presentat la VII edició de la Volta a Peu per la Igualtat, que tindrà lloc diumenge 1 de març i servirà per donar el tret de sortida a la programació del Dia de la Dona. La regidora ha ressaltat que «aquesta volta és una manera de visibilitzar el nostre compromís contra les desigualtats de gènere, perquè volem una ciutat més habitable, diversa i inclusiva».

La volta, de cinc quilòmetres, sortirà a les 10.00 hores des de la plaça de la Constitució i repetirà el recorregut dels últims anys (c. de César Cataldo, Av. de Iecla, c. del Crist de la Mar, av. del Marqués de Benicarló, Passeig Marítim, av. del Papa Luna, partida Solaes, passeig de Manuel Azaña, av. del Marqués de Benicarló, zona portuària, riu Sec, av. de Catalunya, c. del Doctor Ferran, c. de Pius XII, av. de Jacinto Benavente, c. del Pintor Sorolla i plaça de la Constitució). En arribar, s’impartirà una classe magistral de cubbà.

Les inscripcions per a participar en la Volta a Peu de la Igualtat es poden formalitzar a través del web www.hj-crono.es fins al divendres 28 de febrer, a un preu de 5 euros per a les persones adultes i 2 euros per als menors de 14 anys. També es poden formalitzar de forma presencial a la Piscina Municipal, Decathlon Vinaròs i, el divendres 21 i el dilluns 24, a la Cambra Agrària.

Les samarretes es podran recollir a la Cambra Agrària dissabte 29 de 10.00 a 13.00 hores i de 17.00 a 20.00 hores.

Pujar