29 de novembre de 2020 29/11/20

La Universitat Popular de Benicarló comença el curs amb més de 500 alumnes

La Universitat Popular de Benicarló comença el curs amb més de 500 alumnes - (foto 1)
  MÉS FOTOS
  La Universitat Popular de Benicarló comença el curs amb més de 500 alumnes - (foto 2)

  Avui dilluns ha arrancat el nou curs de la Universitat Popular (UP), amb un total de 505 persones matriculades que es repartiran en 37 grups diferents. L'alumnat es caracteritza per l'homogeneïtat d'edats, fet que farà possible la convivència intergeneracional.

  La Universitat Popular (UP) ha obert aquest matí les portes a un nou curs en què s'han ampliat el nombre de grups d'Entrenament de la memòria, a més de recuperar el curs d'Anglés bàsic per demanda dels alumnes.

  Aquest any les novetats principals han estat la creació de quatre ofertes noves de formació: Informàtica en l'àmbit de nou usuari i usuari bàsic; Cinema, que finalitzarà amb la gravació i edició d'un curtmetratge; i Iniciació a l'àrab. La resta manté bàsicament la mateixa oferta que en els cursos anteriors: Dibuix i Pintura,Tall i Confecció, Creació Literària, Continguts socioculturals de la Unió Europea, Espanya i el País Valencià, Expressió Corporal, Entrenament de la Memòria, Telefonia Mòbil o Fotografia.

  Pel que fa al nombre de matriculacions, enguany s'ha arribat als 505 alumnes (xifra amb la qual es manté la plantilla d'alumnat a la que es va arribar l'any passat), que es repartiran en 37 grups diferents.

  Un any més, cal destacar l'homogeneïtat de l'alumnat que realitzarà els diferents cursos a la UP, pel que fa a la seua edat. En aquest sentit, el regidor de Cultura, Josep Barberà, responsable de la Universitat Popular, ha valorat de manera molt positiva la convivència dins de la UP de sectors de població tan diferents, amb el quals s'aconsegueix que «la UP esdevinga un punt de trobada intergeneracional que fomenta la participació i els valors de tolerància i solidaritat».

  Durant aquest mes d'octubre, els interessats a matricular-se en aquells grups que encara no s'han pogut completar (Cinema, Àrab i Continguts socioculturals de la Unió Europea, Espanya i el País Valencià), tindran l'oportunitat de fer-ho al Departament de Cultura de l'Ajuntament.

  Pujar