10 d’abril de 2021 10/4/21

Els treballs de millora de l'Escola de Música finalitzaran la segona quinzena de novembre

Els treballs de millora de l'Escola de Música finalitzaran la segona quinzena de novembre - (foto 1)
  MÉS FOTOS
  Els treballs de millora de l'Escola de Música finalitzaran la segona quinzena de novembre - (foto 2)

  Les obres de reforma per a la millora de l'accessibilitat i eficiència energètica de l'Escola de Música de Benicarló avancen a bon ritme i està previst que finalitzen la segona quinzena de novembre. La rampa d'accés ja està enllestida i només queda per executar la millora de la façana.

  Les obres de l'Escola de Música de Benicarló, ubicada en un edifici municipal del carrer de Cabanes, finalitzaran la segona quinzena del mes de novembre. A hores d'ara, ja s'ha executat la rampa d'accés a l'interior de l'edifici i s'ha ampliat l'espai de la porta, de manera que s'ha dotat de llum natural el hall i les oficines administratives. Pel que fa a la façana, actualment s'està treballant en la introducció d'un sistema d'aïllament tèrmic per l'exterior, amb diferents acabats per a cadascuna de les plantes de l'edifici.

  El pressupost total de l'execució dels treballs és de 46.676,10 euros (Iva inclòs).

  L'edifici, que data del 1980, es fa servir també com a col·legi electoral, de manera que solucionar el problema de l'accessibilitat era un tema prioritari.

  L'execució de les obres no impedeix les classes de música, que continuen impartint-se amb normalitat, ni tampoc els assajos de la banda de música.

  Pujar