28 d’octubre de 2020 28/10/20

El taller d'ocupació 'Benicarló en verd' condiciona l'IVASS

El taller d'ocupació 'Benicarló en verd' condiciona l'IVASS - (foto 1)
  MÉS FOTOS
  El taller d'ocupació 'Benicarló en verd' condiciona l'IVASS - (foto 2)
  El taller d'ocupació 'Benicarló en verd' condiciona l'IVASS - (foto 3)

  Els 10 alumnes-treballadors del taller d'ocupació «T'avalem. Benicarló en verd» han rehabilitat al llarg de les últimes setmanes diferents zones enjardinades del Centre Ocupacional IVASS (Institut Valencià d'Atenció Social-Sanitària). Aquesta actuació forma part de la formació pràctica que s'emmarca dins del taller.

  Al llarg de les últimes setmanes, els 10 alumnes-treballadors que formen part del taller «T'avalem. Benicarló en verd» han realitzat diferents treballs de condicionament en zones enjardinades del Centre Ocupacional El Maestrat. En concret, han rehabilitat una jardinera de 30 metres amb plantes arbustives i reg per degoteig, han habilitat una zona d'hort ecològic amb taules de cultiu i han adequat el camp de birles ja existent. També s'han condicionat dos zones amb passarel·les aptes per a usuaris amb mobilitat reduïda i s'han situat dos tarimes per a descansar i gaudir de l'entorn. A més, per a la resta de la zona verda s'ha optat per un jardí de baix manteniment i s'ha col·locat una malla antiherba coberta de grava de riu.

  Aquestes actuacions s'emmarquen dins de la part de formació pràctica del taller d'ocupació 'Benicarló en verd', que complementa les classes teòriques que els joves participants, d'entre 16 i 30 anys, duen a terme al llarg de tot un any per tal d'assolir una bona qualificació laboral. El projecte té una subvenció de 194.529,60 euros de la Generalitat i a més compta amb una aportació de l'Ajuntament de 40.000 euros.

  Pujar