elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

S'estabilitza el nombre de contagis per covid en els centres de majors de Benicarló

S'estabilitza el nombre de contagis per covid en els centres de majors de Benicarló
  • Sanitat ha confirmat que després del sedàs realitzat ahir no s'han registrat nous positius

El brot del Centre Geriàtric de Benicarló evoluciona favorablement i no registra casos nous. Així ho ha comunicat l'ajuntament després de confirmar Sanitat que no s'han produït nous contagis des de la setmana passada. En la Residència El Collet els casos tampoc han augmentat.

El sedàs que es va realitzar ahir dijous en el geriàtric ha confirmat que no s'han registrat contagis nous en l'última setmana, de manera que les xifres continuen estables en 16 casos positius de residents i 5 casos de treballadors.

Vistos aquests resultats, les autoritats sanitàries han resolt que els residents que, per prevenció, havien passat a ocupar la zona precovid, poden tornar al seu espai habitual. Quant als residents positius que ocupen la zona covid, estan a l'espera que Sanitat els done l'alta.

"Els últims resultats són tranquil·litzadors", ha dit la presidenta de l'OACSE, Gemma Cerdà. La presidenta ha valorat positivament que "una part dels centre ja comença a funcionar amb normalitat» i ha agraït l'esforç i la dedicació de tot el personal treballador del centre, «que durant aquestes últimes setmanes ha fet una tasca impecable i imprescindible perquè els residents estiguen el més protegits possible".

Quant a la Residència El Collet, el brot es manté en dos residents contagiats, els dos asimptomàtics.

Pujar