13 de juliol de 2020 13/7/20

La Sant Silvestre de Benicarló tindrà un record especial en memòria de Laura Luelmo

La Sant Silvestre de Benicarló tindrà un record especial en memòria de Laura Luelmo - (foto 1)

    El Club d’Atletisme Baix Maestrat i el Club Triatló Basiliscus, amb la coordinació de l’Ajuntament, han decidit convocar els participants uns minuts abans de la cursa i llegir unes paraules contra la violència masclista i de rebuig per la mort de la professora Laura Luelmo.

    La 41 edició de la Sant Silvestre benicarlanda, la més antiga de les que s’organitzen a la Comunitat Valenciana, tindrà enguany un record especial per a la professora Laura Luelmo, assassinada recentment en un cas de violència masclista. L’entitat organitzadora de la cursa, el Club d’Atletisme Baix Maestrat, juntament amb el Club Triatló Basiliscus i amb la coordinació de la Regidoria d’Esports de l’Ajuntament de Benicarló, ha explicat que «davant de la inquietud que ha generat el cas de la professora Laura Luelmo i altres de similars, hem pensat que la Sant Silvestre seria una bona oportunitat de mostrar el nostre rebuig a la violència masclista».

    El regidor d’Esports, Carlos Flos, ha destacat que «aprofitant que en la Sant Silvestre participa molta gent de totes les edats, incloses entitats esportives i centres educatius, i que té molts espectadors, hem pensat que serà una bona oportunitat per deixar constància del nostre rebuig a aquest assassinat i donar suport a totes les dones que pateixen la violència masclista».

    Uns minuts abans de l’inici de la cursa, es llegiran unes paraules de condemna per la mort de Laura Luelmo, a càrrec de Cristina Cervera, dama del Club d’Atletisme Baix Maestrat, i Marisa Samper, dama del Club Triatló Basiliscus.  

    Pujar