elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Sanitat confirma un nou brot de covid en una residència de Benicarló que afecta 18 residents i treballadors

Sanitat confirma un nou brot de covid en una residència de Benicarló que afecta 18 residents i treballadors
  • Un brot d'origen social deixa, a més, quatre contagiats per coronavirus en aquest municipi castellonenc

La Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública ha confirmat un nou brot de covid en la Residència El Collet de Benicarló que afecta 11 residents i 7 treballadors. Un dels residents ha sigut hospitalitzat i la resta té símptomes lleus o són asimptomàtics. Els set treballadors són asimptomàtics.

Així mateix, l'Ajuntament de Benicarló ha assenyalat ja s'han cobert les baixes del personal afectat i ha apuntat que els dos residents que van donar positiu fa un parell de setmanes, s'ha resolt la seua infecció de covid.

Per part seua, en el centre geriàtric del municipi la situació contínua estable amb 15 positius entre els residents i 2 treballadors. La resta ja han rebut l'alta mèdica i el personal que va donar posiitvo ja ha començat a incorporar-se al seu lloc de treball. Cal assenyalar que els residents afectats evolucionen favorablement.

D'altra banda, la conselleria ha confirmat un brot d'origen social que deixa quatre persones més contagiades a Benicarló, que actualment té 124 casos actius de covid.

Pujar