elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

La Regidoria d’Agricultura adjudica les parcel·les de l'Hort de la Mar

La Regidoria d’Agricultura adjudica les parcel·les de l'Hort de la Mar
  • El sorteig ha determinat les 27 persones que cultivaran les parcel·les i l’associació que tindrà adjudicada la parcel·la reservada per a entitats, que serà Ateneu Benicarló

Les parcel·les de l’Hort de la Mar ja tenen adjudicataris. Un sorteig celebrat a l’Ajuntament de Benicarló, en presència de la regidora d’Agricultura, Inma Díaz, i el secretari accidental de l’Ajuntament, Marcos Segarra, ha determinat les 27 persones que ja poden cultivar les 27 parcel·les d’hort ecològic situades a la partida Solaes, en un enclavament privilegiat a la vora de la mar.

Paral·lelament, també s’ha adjudicat la parcel·la reservada per a associacions a Ateneu Maestrat, entitat que treballa amb persones amb dany cerebral sobrevingut.

Finalment, de les 10 parcel·les disponibles per a plantes ornamentals i jardineria, només se n’ha adjudicat una, atés que només s’havia presentat una sol·licitud.

Les persones que no hagen resultat assignades en el sorteig passaran a un llistat de reserva a través del qual podran optar a cultivar alguna parcel·la en cas de renúncia d'algun adjudicatari o, si ho prefereixen, podran treballar alguna de les parcel·les de jardineria que no han estat assignades.

El termini de l’adjudicació és d’un any, prorrogable a dos anys més. 

Pujar