18 de novembre de 2019 18/11/19

Cs reclama una solució als abocaments d'aigües residuals que afecten a la ciutat

Cs reclama una solució als abocaments d'aigües residuals que afecten a la ciutat - (foto 1)

  L'edil de Ciutadans (Cs) en l'Ajuntament de Benicarló Jose Maria Compte ha reclamat "una solució urgent als abocaments d'aigües residuals que afecten a la ciutat" i ha assenyalat que “la solució davant aquest problema de vessaments només arribarà mitjançant un pacte i el consens de tots els partits polítics”. “La ciutat presenta problemes en els col·lectors d'aigües residuals i pluvials”, ha explicat l'edil, al mateix temps que ha assenyalat que “aquesta situació provoca que quan plou intensament, s'ocasionen abocats d'aigües fecals a les platges, produint tancaments temporals de les mateixes per contaminació bacteriana”.

  En aquest sentit, Compte ha criticat que “el creixement urbanístic dels últims anys i la distribució històrica del clavegueram de la ciutat, fan que tot açò siga un problema històric que requereix d'una solució a llarg termini”. Per açò, el regidor ha insistit en “la importància d'impulsar un compromís per part de tots els grups municipals, al marge dels colors i interessos partidistes, per a solucionar un greu problema mediambiental que pot repercutir en problemes de salut per als veïns i en conseqüències econòmiques negatives per al nostre turisme”.

  Així mateix, Compte ha apostat per “actualitzar els col·lectors a les necessitats actuals i de futur per a la població de Benicarló i realitzar una planificació exhaustiva dels serveis abans de començar les noves urbanitzacions en la localitat”. “També serà necessari treballar intensament per la conscienciació de la població per a evitar irregularitats en l'abocament de certs residus pel clavegueram o col·lectors pluvials”, ha conclòs l'edil.

  ocultar
  Cs reclama una solució als abocaments d'aigües residuals que afecten a la ciutat
  Pujar