elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Ràdio Benicarló, per la prevenció i la promoció de la salut

Ràdio Benicarló, per la prevenció i la promoció de la salut

  El Centre de Salut Pública i Ràdio Benicarló, (l'emissora municipal, al 107.3 de la FM) han encetat una nova etapa de col·laboració que té com a objectiu promocionar la salut i fomentar hàbits de prevenció. «Temps de salut», que s'emet els dimecres a les 12.00 hores, és la nova secció del magazín «Veus de casa», i compta amb la participació de nombrosos especialistes sanitaris i mèdics.

  El magazín «Veus de casa», de Ràdio Benicarló, aposta per la promoció de la salut a través de l'espai «Temps de salut», fruit d'una nova estratègia de col·laboració conjunta entre el Centre de Salut Pública i l'emissora municipal, que es planteja com a finalitat difondre hàbits saludables entre els benicarlandos per tal de promocionar la salut i prevenir malalties adreçant-se a la ciutadania a través dels micròfons de la ràdio.

  Per fer realitat aquest objectiu, «Temps de salut» compta amb la participació d'un nombrós grup d'especialistes sanitaris del Centre de Salut Pública en àmbits com la seguretat alimentaria, la prevenció i detecció precoç de malalties, la higiene i seguretat laboral, l'alimentació saludable o els primers auxilis.

  La directora del Centre de Salut Pública, Elvira Mensat, ha assenyalat que «a diferencia dels metges d'atenció primària, que realitzen una labor assistencial, els professionals del Centre de Salut Pública orientem el nostre treball a les persones sanes per tal d'evitar que es posen malaltes». De fet, el treball que es porta a terme al centre «està dirigit a tota la població en general, i també als malats crònics per tal de millorar la seva qualitat de vida».

  «Temps de salut» s'emet dins del magazín «Veus de casa», que Ràdio Benicarló programa de dilluns a divendres a partir de les 11.00 hores al 107.3 de l'FM. El programa es re-emet a les 20.00 hores i els podcast i les seccions del magazín es poden escoltar al canal d'Ivoox de «Veus de casa».

  Pujar