25 d’octubre de 2020 25/10/20

Tot a punt per a la celebració de Tots Sants de Benicarló

Tot a punt per a la celebració de Tots Sants de Benicarló - (foto 1)
  MÉS FOTOS
  Tot a punt per a la celebració de Tots Sants de Benicarló - (foto 2)
  Tot a punt per a la celebració de Tots Sants de Benicarló - (foto 3)

  La Brigada d'Obres i Serveis està enllestint els treballs de pintura i desbrossament del Cementeri Municipal de cara al proper 1 de novembre, Dia de Tots Sants. La Policia Local ultima l'operatiu de seguretat, que començarà dijous, dia 31, de vesprada.

  Com cada any per aquestes dates, els operaris de la Brigada d'Obres i Serveis estan rematant els últims detalls per tal que el Cementeri Municipal estiga en perfectes condicions de cara a la celebració del Dia de Tots Sants, el proper divendres 1 de novembre. Els treballs s'han centrat en repintar les parets del Cementeri, com cada any, i en el desbrossament dels voltants, tot i que dos operaris treballen durant tot l’any per a tindre les instal·lacions en perfectes condicions.

  Operatiu de seguretat

  Pel que fa a l'operatiu de les forces de seguretat, la Policia Local serà l'encarregada de coordinar els accessos al cementeri des de l'antiga N-340 i de regular el trànsit dels voltants. Concretament, el camí d'Ulldecona serà de sentit únic i la sortida es farà per la part de darrere. Els agents també gestionaran l'aparcament de vehicles i faran tasques de vigilància i informació.

  L'operatiu començarà dijous 31 d'octubre, tot i que els canvis de sentit es faran efectius el mateix divendres dia 1.

  Pujar