6 de juliol de 2020 6/7/20

Puig destaca la força de la unió de llauradors i restauradors a la Festa de la Carxofa

Puig destaca la força de la unió de llauradors i restauradors a la Festa de la Carxofa - (foto 1)

  El president de la Generalitat, Ximo Puig, ha destacat "la magnífica suma", resultat de "la força de la unitat de gastronomia i del producte, dels llauradors i dels restauradors".

  Així ho ha manifestat a la Demostració Gastronòmica de la XXV Festa de la Carxofa de Benicarló, on ha assistit acompanyat per la consellera d'Agricultura, Medi Ambient, Canvi Climàtic i Desenvolupament Rural, Elena Cebrián, així com de l'alcaldessa de la població, Xaro Miralles.

  "Benicarló ha sabut sumar a distints sectors en una força comuna basada en la carxofa", ha assenyalat Puig, qui ha assegurat que la suma de l'agricultura amb la gastronomia com a proposta turística suposa un èxit que genera "ocupació i millora de tots els sectors".

  "En Benicarló es demostra que l'agricultura té molt de futur", ha explicat el cap del Consell, qui ha defensat aquest sector primari com un "element fonamental", front als que pensaven, ha recordat, "que podíem que prescindir de l'agricultura".

  Per la seua banda, la consellera d'Agricultura ha manifestat que la seua conselleria seguirà el treball de col·laboració amb la Denominació d'Origen de la Carxofa de Benicarló i les cooperatives de la comarca per a que es reconega la qualitat d'aquest producte de proximitat, com es fa, ha assenyalat, "per la via de la cultura, la gastronomia i la festa".

  Pujar