15 de juliol de 2020 15/7/20

La platja de la Mar Xica ja es troba en plenes condicions per a la campanya d'estiu

La platja de la Mar Xica ja es troba en plenes condicions per a la campanya d'estiu - (foto 1)
  MÉS FOTOS
  La platja de la Mar Xica ja es troba en plenes condicions per a la campanya d'estiu - (foto 2)
  La platja de la Mar Xica ja es troba en plenes condicions per a la campanya d'estiu - (foto 3)

  La Brigada d'Obres i Serveis ha treballat al llarg de l'última setmana en el condicionament i posada a punt de la platja de la Mar Xica. Les actuacions s'emmarquen en el pla de neteja de platges de la ciutat i han consistit a retirar escombraries, desbrossar les zones d'herba i aplanar les pedres.

  El regidor d'Obres i Serveis, Ilde Añó, ha presentat les diverses tasques de condicionament que la Brigada ha dut a terme a la platja de la Mar Xica de cara a l'inici de la temporada d'estiu. Després del condicionament de les platges del Morrongo i la Caracola, els últims dies els treballs s'han centrat en la Mar Xica, on els operaris han retirat les escombraries, desbrossat les zones d'herba, aplanat la zona de pedres per a anivellar la platja i ara mateix es troben treballant en cobrir la zona d'aigua estancada de la desembocadura de la rambla de Cervera per tal d'evitar la proliferació de mosquits.

  El regidor ha informat que «ara els treballs se centraran en la col·locació de les passarel·les i en finalitzar les connexions que puguen permetre posar en funcionament els rentapeus i les dutxes, a banda de dur treballs de condicionament a les platges de Surrac i d'Aiguadoliva».

  Añó ha destacat que «en aquesta platja mai s'havien efectuat treballs amb aquesta profunditat, però hem considerat que, com que la Mar Xica cada vegada té més afluència de gent, enguany havíem d'aprofundir en els treballs».

  El regidor també ha recordat que l'Ajuntament de Benicarló compta amb quatre operaris que destinats exclusivament a les platges, en horari de 6.00 a 10.00 hores, que s'encarregaran de la neteja de les quatre platges durant tota la campanya d'estiu.

  Pujar