elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Petit Four guanya el Concurs d'Aparadors de Nadal 2020

Petit Four guanya el Concurs d'Aparadors de Nadal 2020
  • El jurat del XXVI Concurs d'Aparadors de Nadal ha concedit el primer premi a Petit Four, mentre que Vetes i Fils ha aconseguit el segon premi i Batra BP, el tercer

MÉS FOTOS
Petit Four guanya el Concurs d'Aparadors de Nadal 2020 - (foto 2)
Petit Four guanya el Concurs d'Aparadors de Nadal 2020 - (foto 3)
Petit Four guanya el Concurs d'Aparadors de Nadal 2020 - (foto 4)

L’alcaldessa de Benicarló, Xaro Miralles, acompanyada per la regidora de Comerç, Clara Cid, ha fet entrega dels guardons del Concurs d'Aparadors de Nadal 2020, una edició en què han participat 23 establiments comercials de Benicarló. El jurat ha valorat especialment el treball de confecció de l’aparador, l’originalitat i el fet que s’utilitzen materials propis de l’activitat del comerç per a decorar l’aparador.

Miralles ha volgut remarcar que «aquest concurs compta amb gran tradició a Benicarló i enguany, més que mai, està justificat, per tal de donar impuls al comerç local i fer poble». L’alcaldessa ha animat la ciutadania a comprar als comerços del municipi.

Així, el jurat qualificador ha decidit atorgar el primer premi a Petit Four, que ha construït un arbre de nadal i un ninot de neu amb materials propis de l’establiment. El guanyador del segon premi ha estat Vetes i Fils, que per a decorar l’aparador ha elaborat un naixement també amb material propi de la botiga. Finalment, el tercer premi ha estat per a Batra BP, que ha recreat al Pare Noel amb el trineu i els rens. Els establiments guanyadors han rebut un premi de 300, 200 i 150 euros, respectivament.

La regidora de Comerç, Clara Cid, ha agraït als establiments que han concursat la seua participació i ha recordat que «el concurs pretén millorar la imatge comercial i incentivar la ciutadania a comprar al comerç de proximitat».

Pujar