22 de novembre de 2019 22/11/19

Un Nadal a Benicarló més viu que mai

Un Nadal a Benicarló més viu que mai - (foto 1)

  Les Festes de Nadal i Reis de Benicarló han tingut una gran acollida i han comptat amb la participació de nombroses entitats i associacions locals. Activitats com Benicarlàndia, la cursa de Sant Silvestre, el teatre familiar, la revetlla de Cap d'Any o la Cavalcada dels Reis han estat les més multitudinàries.

  El regidor de Festes i Falles, Ilde Añó, ha fet avui un balanç «absolutament positiu» de les Festes de Nadal i Reis i ha qualificat d'«èxit total» els actes que s'han organitzat, tant des de la Comissió de Festes com des de les diferents regidories de l'Ajuntament, com també des de les entitats i associacions de Benicarló que han col·laborat en la programació.

  «La recuperació de Benicarlàndia -ha reconegut el regidor- ha estat una de les millors apostes d'aquestes festes de Nadal. Hem estat molts de mesos treballant i hem aconseguit implicar a molta gent, de manera que el resultat ha estat del tot satisfactori, com demostren les més de 3.000 visites que hem tingut durant els quatre dies». Ilde Añó ha anunciat que la Comissió de Festes començarà a treballar per organitzar la propera edició de Benicarlàndia i ha recordat que els diners que s'han recaptat amb el preu de l'entrada (1 euro per persona) es destinaran a les entitats locals Associació Espanyola Contra el Càncer (AECC) i Creu Roja.

  La cursa de Sant Silvestre, la revetlla de Cap d'Any o les actuacions de teatre familiar han estat també actes multitudinaris, així com la Cavalcada dels Reis, organitzada per l'Estel del Collet, que va comptar amb la participació de més de 250 figurants i on es van repartir més de 800 quilos de caramels.

  «Les festes de Nadal -ha dit el regidor- han estat redones. Entre tots hem fet que el Nadal a Benicarló estiga més viu que mai».

  Ilde Añó ha recordat que a partir d'ara s'obri un nou cicle a la Comissió de Festes i que les persones interessades a formar-ne part poden presentar la sol·licitud a l'Ajuntament.

   

  ocultar
  Un Nadal a Benicarló més viu que mai
  Pujar