elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

La música i les activitats familiars protagonitzen la programació turística per Setmana Santa

La música i les activitats familiars protagonitzen la programació turística per Setmana Santa
  MÉS FOTOS
  La música i les activitats familiars protagonitzen la programació turística per Setmana Santa - (foto 2)
  La música i les activitats familiars protagonitzen la programació turística per Setmana Santa - (foto 3)

  La cantant i compositora granadina Celia Mur, una de les veus més reputades del jazz actual, protagonitzarà el concert estel·lar que la Regidoria de Turisme ha organitzat amb motiu de la Setmana Santa. També s'ha programat una fira artesanal i d'oficis que s'instal·larà a la plaça de la Constitució del 29 de març a l'1 d'abril.

  Benicarló viurà una intensa programació d'activitats culturals i religioses amb motiu de la Setmana Santa. La regidora de Turisme, Rosana Marzá, ha presentat les activitats que ha preparat la Regidoria per a aquestes dates i ha assegurat que «l'Ajuntament ha apostat decididament per la promoció de la Setmana Santa amb l'objectiu d'aconseguir la declaració de Festa d'Interés Turístic», un fet que suposaria una forta empenta a la promoció turística del municipi.

  Independentment de les processons de Dijous Sant i Divendres Sant i la trencà de l'hora, organitzades per la Junta Local de Setmana Santa, l'Ajuntament col·laborarà en la representació d'una part de La Passió d'Ulldecona, que tindrà lloc a l'església de Sant Bartomeu el mateix Divendres Sant abans de la processó.

  Paral·lelament, la Regidoria de Turisme ha previst una sèrie d'activitats complementàries que se centraran en la música i les activitats familiars. D'una banda, a la plaça de la Constitució s'instal·larà del 29 de març a l'1 d'abril un mercat artesanal i d'oficis que comptarà amb un racó infantil amb atraccions, jocs, contacontes i tallers per als més menuts.

  A més, s'ha programat per al 31 de març a les 22.00 hores un concert a càrrec de la cantant i compositora granadina Celia Mur, que oferirà una mostra del seu repertori, eminentment jazzístic i de bossa nova. Les entrades per al concert, que tindrà lloc a l'Auditori Pedro Mercader, costaran 5 euros i es es poden adquirir a la Tourist Info de Benicarló.

  La programació per a la Setmana Santa també inclou les activitats que s'organitzen des de la Regidoria de Cultura, com ara les exposicions del Mucbe, les visites al poblat iber del Puig de la Nau o l'Edifici Gòtic i els tallers i visites teatralitzades que s'han programat a partir del 3 d'abril.

  Pujar