elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

El Morrongo i la Caracola renoven un any més les dos banderes blaves per a Benicarló

El Morrongo i la Caracola renoven un any més les dos banderes blaves per a Benicarló
  • Els distintius reconeixen la qualitat de les dos platges així com els serveis de seguretat i accessibilitat

Benicarló tindrà un any més dos platges amb bandera blava. Amb una mica de retard respecte d’anys anteriors per la situació de crisi sanitària, el Morrongo i la Caracola han rebut de nou, per part de la FEE (Fundació d’Educació Ambiental), el reconeixement a nivell europeu per l'elevada qualitat ambiental de les seues platges i per l'excel·lència dels serveis que ofereixen.

La regidora de Turisme, Isabel Cardona, s’ha mostrat satisfeta pels dos distintius aconseguits, «fruit del treball realitzat durant tot l’any i dels recursos que s’han destinat a tindre les platges en les millors condicions». Cardona ha remarcat que «les dos banderes reconeixen l’esforç públic en el compliment dels criteris de qualitat en l’aigua i en la sorra, així com en els serveis de seguretat i accessibilitat per a les persones amb discapacitat».

Finalment, la regidora ha volgut recordar «l’esforç complementari que hem hagut de fer enguany per adequar les platges amb totes les garanties sanitàries i de seguretat per evitar contagis i fer front a la pandèmia de la covid19».

Habitualment, la hissada de la bandera blava a Benicarló es feia coincidint amb la nit de Sant Joan però les actuals circumstàncies obligaran a fixar una altra data.

Pujar