12 de novembre de 2019 12/11/19

El Mercat enceta els preparatius del Nadal

El Mercat enceta els preparatius del Nadal - (foto 1)
  MÉS FOTOS
  El Mercat enceta els preparatius del Nadal - (foto 2)
  El Mercat enceta els preparatius del Nadal - (foto 3)

  Desenes de persones han participat aquest matí en la Jornada Gastronòmica del Mercat, una iniciativa de la Regidoria de Comerç i Mercats que ha servit per promocionar el Mercat, aprofitant les dates prèvies al Nadal, i el Centre Integrat Públic de Formació Professional (CIPFP), un centre educatiu de referència en el món de l'ensenyament de la gastronomia. Els alumnes de primer i segon de Cuina i Gastronomia han preparat set troncs de Nadal, una de les postres més típiques d'aquesta època, que s'han sortejat entre els clients del Mercat.

  La regidora de Comerç i Mercats, Rosana Marzá, ha agraït la col·laboració tant dels venedors del Mercat com del CIPFP i ha destacat que organitzar aquest tipus d'actes és «una manera d'apropar la cuina i la gastronomia als veïns de Benicarló i al mateix temps serveix per demostrar la gran qualitat dels productes que es poden trobar en el Mercat». Per la seua banda, Joan Viana, cap del Departament d'Hostaleria i Turisme del CIPFP, ha remarcat que «aquesta jornada serveix per a promocionar-nos com a centre pioner en restauració i turisme i al mateix temps per donar suport al producte de proximitat que ofereix el Mercat».

  En representació dels venedors del Mercat, Pedro Baca ha valorat de forma molt positiva la col·laboració del CIPFP en aquestes jornades i ha recordat que «aquest centre suposa un valor afegit a la gastronomia de la comarca».

  Tant Rosana Marzá com Pedro Baca han convidat els veïns de Benicarló a apropar-se al Mercat en aquestes dates tan especials.

  ocultar
  El Mercat enceta els preparatius del Nadal
  Pujar