elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Mar Melet, nova Dama de Sant Antoni 2018

Mar Melet, nova Dama de Sant Antoni 2018 - (foto 1)
  MÉS FOTOS
  Mar Melet, nova Dama de Sant Antoni 2018 - (foto 2)
  Mar Melet, nova Dama de Sant Antoni 2018 - (foto 3)
  Mar Melet, nova Dama de Sant Antoni 2018 - (foto 4)

  La Festa de Sant Antoni 2018 de Benicarló es va posar en marxa dissabte 8 de juliol amb el tradicional sopar estiuenc. En la vetllada es va presentar la nova Dama 2018, Mar Melet Arín, així com les tres noves parelles de majorals.

  En l’acte es va acomiadar amb molta estima la Dama 2017, Inma Ortiz Martí, qui ha viscut la festa intensament. Inma va ser l’encarregada d’imposar la banda a la seua cosina i nova Dama 2018, Mar Melet Arín, “una jove molt vinculada també a la confraria i que ha somiat des de ben menudeta representar la nostra associació”, tal i com ha destacat el president, Víctor Galán Sastriques.

  Al mateix temps, es va presentar les tres noves parelles de majorals i se’ls va fer entrega del pin de la confraria. Les noves incorporacions a la festa són: Roberto Cornelles Calvo i Encarnación Febrer Bosch, Marcos Forés Marzal i Carmen Gallego Col, així com Gustavo Fabregat Maura i Beatriz Giner Bel.

  En l’acte també es va fer canvi en la vicepresidència i secretaria de l’entitat. La parella de majorals formada per José Luís Fandos Sancho i Elena Piñana Lores, seran els nous vicepresidents, en substitució de Damián Piñana Marzal i Anabel Arín Maura que enguany s’acomiaden del càrrec de majorals. Per la seua banda, estaran al capdavant de la secretaria, Sergio Ortiz Bueno i Laura Esteller Ibáñez, substituint Cristóbal Castán Ferrer i Reyes Simó Belmonte. La tercera parella de majorals que deixa el seu càrrec en l’entitat és la formada per Miguel Soriano Masip i Saturnina Zamora Rodríguez. La Confraria de Sant Antoni de Benicarló va agrair als sis majorals que finalitzen enguany la seua representació amb la confraria “el seu gran esforç i dedicació durant estos quatre anys”.

  Pujar