21 de gener de 2021 21/1/21

Medi Ambient organitza un programa educatiu sobre l'aigua a les escoles de Benicarló

Medi Ambient organitza un programa educatiu sobre l'aigua a les escoles de Benicarló - (foto 1)

    Per a commemorar el Dia Mundial de l'Aigua, la Regidoria de Medi Ambient, amb la col·laboració de Sorea, està impartint als col·legis de Benicarló un programa educatiu amb l'objectiu de conscienciar els escolars sobre la importància de l'aigua i fomentar una actitud positiva sobre el medi ambient.

    Durant tota la setmana, els alumnes de tercer de primària dels centres educatius de Benicarló estan participant en el programa educatiu Aqualogia, que organitza la Regidoria de Medi Ambient amb la col·laboració de l'empresa Sorea, encarregada de la gestió del servei municipal de subministrament d'aigua a Benicarló. El programa s'estructura en sessions de 90 minuts en les quals es donen a conéixer els cicles naturals de l'aigua, tant el natural com l'urbà, i els recorreguts que segueix fins arribar a les cases.

    A través de la interactivitat digital i l'experimentació, els alumnes aprenen a distingir els diferents sabors de l'aigua i a identificar els elements que la composen en funció de la seua procedència (aigua embotellada o de l'aixeta).

    El regidor de Medi Ambient, Ximo Bueno, ha qualificat el programa de «molt positiu» i ha destacat que aquest tipus de tallers «ajuden als xiquets i xiquetes a conscienciar-se sobre la importància de l'aigua i a fomentar una actitud positiva sobre el medi ambient».

    Pujar