elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

L'atur creix un 8% a Benicarló i el PP urgeix ajudes que eviten la ruïna

L'atur creix un 8% a Benicarló i el PP urgeix ajudes que eviten la ruïna
  • El balanç interanual revela un increment de la desocupació que “només un pla d'ajudes real i eficaç pal·liarà generant treball i frenant el tancament de negocis i comerços”

  • José Antonio Redorat, president del PP a Benicarló, reivindica “fets, perquè el PSOE només viu d'anuncis i propaganda que ni donen menjar ni paguen factures”

L'atur s'ha encebat en l'últim any a Benicarló amb un increment de la desocupació que aconsegueix el 8%. Així es desprén de la comparativa de l'últim mes de març que xifra en 2.174 els aturats enfront dels 2009 que es registraven en el mateix període del passat any.

“L'increment demostra una tendència que des de les administracions públiques no pot passar desapercebuda. La destrucció d'ocupació és periòdica i creixent”, tal com explica José Antonio Redorat, president del PP a Benicarló, “per la qual cosa és urgent actuar amb un pla d'ajudes real i eficaç”.

“Fins al moment hem tingut bones paraules. Però de la propaganda i els anuncis de l'alcaldessa no viuen les famílies que han de pagar la hipoteca i les factures a final de mes”. L'autobombo, postil·la Redorat, “tampoc subsidia als autònoms, les empreses i els comerços que veuen cada mes com les despeses superen els ingressos”.

Per tant, assenyala el president del PP a Benicarló, “urgeixen ajudes directes i promoció econòmica que incentive i greixatge el teixit productiu per a posar-lo a treballar i a crear llocs d'ocupació que eviten la ruïna”.

Benicarló, explica Redorat, “és una localitat amb un potent teixit empresarial, amb talent i capacitat de desenvolupament. El problema és que el PSOE malgasta els recursos en anuncis i en obres que en aquests moments no són prioritàries. És necessari revertir aquesta situació abans que siga massa vesprada, perquè Benicarló no mereix afonar-se perquè qui governa en lloc de treballar es dedica a pregonar”.

Pujar