27 d’octubre de 2020 27/10/20

L'alumnat del taller d'ocupació 'Et Formem' comença les pràctiques a la biblioteca i a l'arxiu

L'alumnat del taller d'ocupació 'Et Formem' comença les pràctiques a la biblioteca i a l'arxiu - (foto 1)
  • Els alumnes que estan cursant el Certificat de Professionalitat d'Operacions Auxiliars de Servicis Administratius i Generals a través del programa «Et Formem», han començat les pràctiques a la Biblioteca Manel Garcia Grau i a l'arxiu municipal

  • La formació teòrica finalitzarà a finals del mes d'abril

MÉS FOTOS
L'alumnat del taller d'ocupació 'Et Formem' comença les pràctiques a la biblioteca i a l'arxiu - (foto 2)
L'alumnat del taller d'ocupació 'Et Formem' comença les pràctiques a la biblioteca i a l'arxiu - (foto 3)

El 10 estudiants que formen part del programa «Et Formem», cursant el Certificat de Professionalitat d'Operacions Auxiliars de Servicis Administratius i Generals, han començat les pràctiques a la Biblioteca Manel Garcia Grau i a l'arxiu municipal. Després d'uns mesos de formació teòrica, aquest mes de març han començat les activitats pràctiques, que les duran a terme durant tot el mes de març per tal de complementar la formació teòrica, que finalitza el pròxim 29 d'abril.

En concret, les tasques que realitza l'alumnat, d'acord amb el Certificat de Professionalitat, són d'ordenació de documents i materials, inventaris, gestió d'arxius, gestió de documentació, etc. Així, els alumnes posen en pràctica els coneixements adquirits baix la supervisió dels professionals de la biblioteca i de l'arxiu, a més del personal del projecte «Et Formem».

Aquest projecte està cofinançat pel Fons Social Europeu i per la Generalitat Valenciana a través del SERVEF, amb una subvenció de 64.843,20 euros.

Pujar