19 de novembre de 2019 19/11/19

L'alcaldessa rep els alumnes del Grau Superior de Tècnic en Animació Sociocultural i Turística

L'alcaldessa rep els alumnes del Grau Superior de Tècnic en Animació Sociocultural i Turística - (foto 1)
  MÉS FOTOS
  L'alcaldessa rep els alumnes del Grau Superior de Tècnic en Animació Sociocultural i Turística - (foto 2)

  Els alumnes del Grau Superior de Tècnic en Animació Sociocultural i Turística van visitar l'Ajuntament de Benicarló dimecres passat. L'objectiu principal de la jornada va ser orientar a l'alumnat sobre les possibles sortides professionals del grau en les diferents administracions públiques.

  L'alcaldessa de Benicarló, Xaro Miralles, va rebre els alumnes del Grau Superior de Tècnic en Animació Sociocultural i Turística (TASOCT), de l'IES Ramón Cid, que van visitar l'Ajuntament de Benicarló dimecres passat per tal d'assistir a una xarrada al voltant de la Xarxa Jove, impartida per la regidora de Joventut i Participació, Susana Pérez, i pel tècnic responsable de la Xarxa Jove de la zona, Iván del Castillo.

  Els objectius principals d'aquesta activitat van consistir en informar als alumnes sobre les possibles sortides laborals que ofereix el grau dins de les diferents administracions públiques, saber com es relaciona amb les diferents àrees d'un ajuntament i entendre la seva influència com a element dinamitzador i participatiu, a més de conéixer com s'estructuren els temes de joventut dins de l'àmbit municipal. D'altra banda, al llarg de la xarrada també es va analitzar quina influència té sobre el TASOCT la nova llei de joventut.

  ocultar
  L'alcaldessa rep els alumnes del Grau Superior de Tècnic en Animació Sociocultural i Turística
  Pujar