25 d’octubre de 2020 25/10/20

Finalitzen les obres del parc caní del carrer de Mariano Miquel i Polo de Benicarló

Finalitzen les obres del parc caní del carrer de Mariano Miquel i Polo de Benicarló - (foto 1)
  • La zona compta amb obstacles i elements d'agility per a les mascotes, dispensadors de bosses i pipi-can, a més de bancs per als acompanyants. Els treballs s'inclouen en els pressupostos participatius de 2019

MÉS FOTOS
Finalitzen les obres del parc caní del carrer de Mariano Miquel i Polo de Benicarló - (foto 2)
Finalitzen les obres del parc caní del carrer de Mariano Miquel i Polo de Benicarló - (foto 3)

El parc caní del carrer de Mariano Miquel i Polo ja és una realitat. El parc està ubicat al carrer de Mariano Miquel i Polo (al costat de la plaça dels Mestres del Temple) i s’ha dotat amb diversos elements per a mantindre els gossos en bona forma i millorar les seues habilitats físiques, que és una de les demandes dels propietaris de mascotes, cada dia més nombrosos a Benicarló. L'espai també compta amb bancs per als acompanyats, dispensadors de bosses i un pipi-can, i en els propers dies s’instal·larà una font amb dos dispensadors, un per a gossos i un altre per a persones.

La regidora de Participació Ciutadana, Filo Agut, ha recordat que «aquest era un projecte molt demandat per les persones propietàries de mascotes» i ha ressaltat que «des que el parc està en funcionament s’han reduït la quantitat d’excrements animals de la zona, perquè algunes persones abans no els recollien i ara tenen més facilitats per a fer-ho».

Respecte de la ubicació, la regidora ha reconegut que «hem triat aquest lloc precisament perquè la gent  ja venia ací a passejar els gossos, encara que rebíem queixes per part de les persones que no eren propietàries de mascotes». «Ara igual podran seguir venint, però respectant les normes d’ús que es poden llegir a l’entrada del parc», ha finalitzat la regidora.

La instal·lació, que va ser un dels projectes escollits en els pressupostos participatius de 2019, ocupa 825 metres quadrats, ubicats en una zona verda enjardinada de més de 1.400 metres quadrats.

Pujar