25 d’octubre de 2020 25/10/20

La Festa de la Carxofa es presenta a la premsa especialitzada

La Festa de la Carxofa es presenta a la premsa especialitzada - (foto 1)
  MÉS FOTOS
  La Festa de la Carxofa es presenta a la premsa especialitzada - (foto 2)
  La Festa de la Carxofa es presenta a la premsa especialitzada - (foto 3)
  La Festa de la Carxofa es presenta a la premsa especialitzada - (foto 4)
  La Festa de la Carxofa es presenta a la premsa especialitzada - (foto 5)

  La 25 edició de la Festa de la Carxofa s'ha presentat avui oficialment en un entorn privilegiat com és un camp de carxofes a la vora de la mar. Periodistes especialitzats i crítics gastronòmics, juntament amb els mitjans comarcals, han assistit a l'acte.

  Les Jornades del Pinxo van donar ahir dijous el tret de sortida oficial de la XXV Festa de la Carxofa i avui, en un magnífic camp de carxofes a la vora de la mar s'ha fet la presentació oficial, a la qual han assistit no només els mitjans comarcals sinó també periodistes i crítics gastronòmics especialitzats, que han pogut comprovar on es troba l'autèntic origen de la festa.

  Professionals com Cova Morales (divulgadora gastronòmica en diferents mitjans), Paula Pons (de la guia gastronòmica Edonista), Belén Parra (de la guia Gastronomistas), Clara Pérez (de la secció de gastronomia de la revista Hola), Pedro Garcia (crític gastronòmic del diari Las Provincias), Pablo Márquez (crític gastronòmic) o Mar Mila (directora de Gastronomistas i organitzadora del congrés Gastrónoma de València), han descobert, de la mà del xef Raúl Resino, com es prepara una autèntica torrada de carxofes.

  L'alcaldessa de Benicarló, Xaro Miralles, acompanyada del regidor d'Agricultura, Domingo Roca, i del president del Consell Regulador de la Denominació d'Origen Carxofa de Benicarló, Francisco Lluch, han exercit d'amfitrions i, juntament amb Resino, han mostrat les bondats de la carxofa i han reivindicat el treball dels agricultors, un col·lectiu que «amb molt de treball, esforç i perseverança, ho dóna tot per a poder extraure el millor fruit de la terra», com demostra el vídeo promocional de la Festa que també s'ha presentat avui.

  D'aquesta manera, la XXV Festa de la Carxofa comença a caminar, amb un cap de setmana per davant on els protagonistes seran els pinxos de carxofa i preparant els últims detalls del actes centrals de la Festa, que tindran lloc el 26, 27 i 28 de gener.

  Pujar