elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Family Cash obri un nou hipermercat a Benicarló el pròxim 30 de novembre

Family Cash obri un nou hipermercat a Benicarló el pròxim 30 de novembre
  • La botiga, que obrirà de dilluns a dissabte, està situada en el centre comercial Family Parc

Family Cash segueix amb la seua política d'expansió per la Comunitat Valenciana. Dimecres que ve 30 de novembre, la companyia valenciana obrirà les portes de l'hipermercat a Benicarló, un projecte empresarial que se suma als supermercats que Family Cash té ja en marxa a Xàtiva, Torrent, Ontinyent, L'Alqueria de la Comtessa, Museros, Gandia, Alzira, Vinaròs, Alcoi, Sagunt, la Pobla de Vallbona, Carcaixent, Burjassot, la Vall d'Uixó i Castelló, a més d'altres botigues fora de la Comunitat Valenciana, sumant un total de 40 hipermercats.

Situat en el centre comercial Family Parc, l'hipermercat Family Cash obri de dilluns a dissabte de 9.00 a 22.00 hores, de manera ininterrompuda, i donarà ocupació a 103 persones.

L'hipermercat compta amb una superfície de 5.200 metres quadrats més 100 metres quadrats de zona de fleca en l'accés central comercial.

Alimentació
Alimentació

El Family Cash de Benicarló està situat en la N-340 quilòmetre 1.042 i el seu model de botiga està basat en la comercialització a preus baixos, des de productes d'alimentació peribles i no peribles.

Així, dins del seu ampli catàleg de productes, Family Cash compta amb productes amb articles de basar que abasten des de parament, jardí, ferreteria, electricitat, tèxtil, joguets, papereria i productes per a l'automòbil. 

Textil
Textil

Fundada en 2013 per professionals amb amplis coneixements i experiència en el sector, aquesta empresa creu en la política de preus sempre per davall de la competència, des de la primera unitat, sense haver de fer ofertes puntuals al llarg de l'any. A més, Family Cash ofereix articles de gran qualitat i diverses marques amb els preus més competitius durant tot l'any.

Family Cash també disposa d'hipermercats fora de la Comunitat Valenciana com la de Puertollano (Ciudad Real), Utrera (Sevilla), Almendralejo (Badajoz) o Azuqueca d'Henares (Guadalajara).

Pujar