elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Esports convoca les subvencions per a clubs i entitats esportives per un import de 110.000 €

  • L'Ajuntament de Benicarló, a través de la Regidoria d'Esports, torna a convocar les subvencions anuals per a entitats i clubs esportius que han organitzat esdeveniments esportius o que han participat en competicions federades

Un any més, la Regidoria d'Esports ha convocat les subvencions anuals per a entitats o clubs que han organitzat esdeveniments esportius o que han participat en competicions federades.

Les dos convocatòries són de lliure concurrència i compten amb un pressupost de 16.000 euros per a organització d’esdeveniments esportius i 94.000 euros per a participació en competicions federades, amb un total de 110.000 euros.

La data màxima per a presentar la documentació és el 16 de desembre de 2021. Els clubs interessats poden descarregar-se els impresos a la pàgina web municipal.

El Servei Municipal d'Esports atendrà, amb cita prèvia, les entitats esportives que necessiten ajuda a l’hora d’omplir les sol·licituds i impresos. La cita prèvia cal sol·licitar-la al telèfon 964 470 050.

 

Pujar