31 de març de 2020 31/3/20

Cs dóna la legislatura per perduda

Cs dóna la legislatura per perduda - (foto 1)

  El portaveu de Ciutadans (Cs) en l'Ajuntament de Benicarló, Benjamin Martí, ha lamentat que “s'haja perdut una legislatura malgrat que l'equip de Govern ha tingut en el seu poder per a gestionar 100 milions d'euros amb la suma dels pressupostos durant aquests quatre anys". Després del debat de l'Estat de la Ciutat, Martí ha defensat "recuperar el teixit industrial i l'activitat econòmica en la localitat", al mateix temps que ha criticat que “el Consistori compte amb un àrea a tal fi però sense resultats palpables”. En aquest sentit, el portaveu ha recordat que “el sector de la construcció contínua inactiu a Benicarló des que la crisi acabara amb bona part de les empreses dedicades al sector, i a més, les naus industrials es troben asfixiades per un IBI excessiu”. “Els retards continus del Consistori a realitzar els seus pagaments tampoc contribueixen a dinamitzar l'economia local”, ha valorat l'edil, qui ha apuntat que “són quatre anys en el que Benicarló no ha progressat però sí ha deixat aparcades obres tan senzilles com millorar l'accessibilitat del Consistori o traure avant un PGOU a l'altura de les necessitats dels veïns”.

  “El temps tampoc ha jugat a favor en l'àmbit comercial ja que el centre continua sense activitat com un cor sense bategar”, ha explicat Martí i, per açò ha apostat “per un turisme de qualitat com un dels pilars de l'economia del municipi”. “Un pàrquing de cinc caravanes en el Barranquet i unes platges en les quals segueixen existint abocaments són les polítiques de l'equip de Govern durant la legislatura”, ha subratllat l'edil, titllant-ho “de model turístic equivocat i sense futur”.

  “La gestió no podia ser pitjor lloc que es recapta més mentre s'inverteix menys”, ha asseverat el portaveu, qui ha explicat que “les receptes no podien ser menys encertades deixant sense millores al personal de l'Ajuntament, sense recursos a la policia local, desbordats a l'Organisme Autònom de Centres Socials Especialitzats , i sense inversions a informatitzar o en formació als empleats”.

   

   

  Pujar