15 de novembre de 2019 15/11/19

La desena edició dels Premis al Comerç Local ja té guanyadors

La desena edició dels Premis al Comerç Local ja té guanyadors - (foto 1)
  MÉS FOTOS
  La desena edició dels Premis al Comerç Local ja té guanyadors - (foto 2)

  Els Premis al Comerç 2017 que cada any (i ja en van deu) entrega la Regidoria de Comerç, han volgut reconéixer una vegada més l'esforç de les empreses i establiments de Benicarló per millorar el servei que ofereixen als consumidors i clients. Els premis reconeixen aquest esforç i animen el sector comercial de la ciutat a continuar treballant en la bona direcció.

  Pel que fa a la categoria d'Innovació, Renovació i Imatge Comercials, el premi ha estat per a Viajes Ecuador, com a reconeixement a l'esforç, el treball i la inversió que aquesta agència de viatges ha dut a terme aquest any, realitzant una reforma integral del local i una ampliació de més del 50% de la seua superfície comercial.

  El premi a la Solidaritat i a la Responsabilitat Social Empresarial ha estat per a J&E Peluquería y Estética, per la seua col·laboració amb l'ONG Mechones Solidarios, a través de la qual organitza tallades solidàries de cabells per a elaborar perruques que després s'entreguen a persones sense recursos. La perruqeria també col·labora amb la delegació de Benicarló de l'Associació Espanyola Contra el Càncer donant perruques per a persones malaltes que les puguen necessitar i funcionen com a banc de recollida de donacions de perruques per part de persones anònimes.

  En la categoria de Trajectòria Empresarial que reconeix els establiments o empreses amb una antiguitat major de 50 anys, ha resultat guanyador el Forn de Pa Santi, una empresa familiar que va fundar el pare de l'actual propietari, Santiago Caldés Segura, i que es dedica a l'elaboració de pa i pastes artesanes. L'empresa està integrada en el Gremi de Forners i Pastissers de Castelló i compta amb dos establiments: un obrador amb venda al públic ubicat al carrer de Sant Francesc i una parada situada al Mercat Municipal destinada a la venda dels productes que elaboren en el seu obrador i on també disposen de zona de degustació.

  El Premi a la Qualitat Comercial ha quedat desert per no haver-se presentat cap candidatura.

  L'entrega de les distincions a tots els guanyadors es durà a terme aquest diumenge 17 de desembre en un acte que tindrà lloc a la Capella del Convent a les 12.00 hores i on es donaran a conéixer també els guanyadors del Concurs d'Aparadors de Nadal.

  ocultar
  La desena edició dels Premis al Comerç Local ja té guanyadors
  Pujar