elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Cs denúncia que Benicarló encapçala els reconeixements extrajudicials de crèdit a la Comunitat Valenciana

Cs denúncia que Benicarló encapçala els reconeixements extrajudicials de crèdit a la Comunitat Valenciana
  • Benjamín Martí critica que "més de 5 milions d'euros van ser contractats al marge de la Llei de Contractes del Sector Públic"

El portaveu de Ciutadans (Cs) a l'Ajuntament de Benicarló, Benjamí Martí, ha denunciat que "la localitat encapçala els reconeixements extrajudicials de crèdit en la Comunitat Valenciana amb un 21,9 per cent, front a un 1'6 per cent de mitja, tal com detalla un informe del Síndic de Comptes". "Tot un rècord que va fer que més de 5 milions d'euros anaren contractats al marge de la Llei de Contractes del Sector Públic", ha subratllat Martí.

En aquest sentit, el regidor ha assegurat que "això és només un exemple més de la pèssima gestió del Govern socialista". Així doncs, per a Martí "un bon gestor és capaç d'imposar l'eficiència a qualsevol altre criteri, la qual cosa li permet a l'organització guanyar temps, estalviar costos i obtindre millors resultats. A Benicarló està màxima s'incompleix totalment", ha explicat el portaveu.

Per tot això, el regidor ha insistit al Govern de Xaro Miralles en "la necessitat de canviar la dinàmica com més prompte millor i que en els dos anys que queden poder revertir aquesta situació, en cas contrari els únics i principals perjudicats seran els veïns i veïnes de Benicarló".

Pujar