12 de novembre de 2019 12/11/19

Cs de Benicarló alerta de la falta de neteja dels barrancs davant l'arribada de la gota freda

Cs de Benicarló alerta de la falta de neteja dels barrancs davant l'arribada de la gota freda - (foto 1)
  • El regidor Jose Maria Compte demana "més inversió i millor planificació al Govern socialista"

El regidor de Ciutadans (Cs) a l'Ajuntament de Benicarló, José Maria Compte, ha alertat de la "acumulació de brutícia i vegetació en els barrancs que creuen el terme municipal". Per a Compte, "aquesta situació posa en relleu la falta de planificació en les labors de manteniment d'aquests llits que ara encara són més perillosos si tenim en compte que entrarem en una època de gota freda". "Encara que la Confederació Hidrogràfica no actue, el Consistori hauria de buscar una solució viable i urgent abans que siga massa tard per a, almenys, aquells que es troben en trams urbans".

En aquest sentit, el regidor ha assegurat que "no solament tenim el problema de les precipitacions, sinó també el factor mediambiental ja que el barranc desemboca directament en el mar amb tots els elements nocius que puga contindre".

Així mateix, l'edil ha demanat "una millor i major senyalització de les zones inundables". "Hui dia, aquesta senyalització es limita a cintes o tanques de plàstic que amb l'aire es mouen i a la nit ni es veuen", ha explicat Compte, qui ha conclòs recordant que "Benicarló és un municipi amb risc alt d'inundacions, per tant tota inversió en seguretat i en prevenció és poca".

ocultar
Cs de Benicarló alerta de la falta de neteja dels barrancs davant l'arribada de la gota freda
Pujar