elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Continua la vacunació de la covid19 als centres de l’OACSE

Continua la vacunació de la covid19 als centres de l’OACSE
  • Avui s’han posat les primeres vacunes de la covid19 als treballadors i usuaris de la Residència i Centre de Dia El Collet

  • Actualment, el centre es troba en situació de vigilància de control sanitari grau 0, al haver donat per finalitzat el brot

MÉS FOTOS
Continua la vacunació de la covid19 als centres de l’OACSE - (foto 2)
Continua la vacunació de la covid19 als centres de l’OACSE - (foto 3)
Continua la vacunació de la covid19 als centres de l’OACSE - (foto 4)

Aquest matí, personal del Centre de Salut de Benicarló i de la Residència i Centre de Dia El Collet han posat la primera de les dues dosis de la vacuna de la covid19 a 37 persones que treballen al centre i a 29 usuaris. El procés de vacunació, que és voluntari, s’anirà adaptant de manera dinàmica per tal de poder vacunar a les noves incorporacions, tant de treballadors com de residents.

El passat dia 5, la Direcció General de Salut Pública i Addiccions va resoldre donar per tancat el brot de la Residència i Centre de Dia El Collet, per la qual cosa actualment es troba en situació de vigilància de control sanitari grau 0. La resolució indica que a partir d’eixe moment el Departament de Salut de Vinaròs passa a realitzar les funcions de vigilància i seguiment.

Amb les vacunes posades avui a la Residència i Centre de Dia El Collet i amb les del passat dia 29 a la Residència Sant Francesc, ja hi ha un total de 86 persones vacunades als centres de l’Organisme Autònom de Centres Socials Especialitzats (OACSE). Ara, Salut Pública ha de confirmar la data d’inici de vacunació al Geriàtric Sant Bartomeu i al Centre de Dia Nou d’octubre.

Pel que fa al Geriàtric Sant Bartomeu, en aquest moment es troba en situació de vigilància de control sanitari grau 1.

Pujar