20 de gener de 2021 20/1/21

Compte: "L'Ajuntament de Benicarló torna a suspendre en emergències"

Compte: "L'Ajuntament de Benicarló torna a suspendre en emergències" - (foto 1)
  • El regidor de Cs acusa a l'equip de Govern de "falta de previsió i planificació davant aquests temporals"

MÉS FOTOS
Compte: "L'Ajuntament de Benicarló torna a suspendre en emergències" - (foto 2)
Compte: "L'Ajuntament de Benicarló torna a suspendre en emergències" - (foto 3)
Compte: "L'Ajuntament de Benicarló torna a suspendre en emergències" - (foto 4)

El regidor Ciutadans (Cs) a l'Ajuntament de Benicarló José Maria Compte ha assegurat que "de nou, l'Ajuntament de Benicarló suspén en emergències". "I és que en cada temporal, tenim la mateixa història. Falta de coordinació, falta de recursos i falta de previsió", ha assenyalat l'edil, qui ha lamentat que "sembla que haja de passar alguna desgràcia perquè des de l'Executiu aprenguen la lliçó".    

Així, el regidor ha criticat "la mala senyalització de molts vials que es troben inundats, la saturació dels serveis d'emergències i l'escassetat de mitjans perquè, en el cas de la Policia Local, a més ser una plantilla curta, manquen d'un vehicle 4x4 imprescindible per a aquests episodis".        

En aquest sentit, l'edil ha posat l'accent que "aquesta seguretat deficient no sols ix a flotació quan hi ha alguna borrasca, sinó també en els actes diaris organitzats pel Consistori". Per tot això, el regidor ha demanat que "es dote dels recursos materials i econòmics suficients a la Policia Local, les brigades d'obres, la Creu Roja i Protecció Civil". "Tots aquests serveis han de treballar de manera coordinada i escometre simulacres conjunts com a mesura preventiva", ha defensat Compte, qui ha afegit que "també és important elaborar un pla especial d'inundacions sobre els vials de la ciutat on s'acumula més aigua".      

Finalment, el regidor ha manifestat que "per a vigilar que això es complisca i tindre la informació de primera mà demanem a l'Executiu socialista poder participar en les Juntes de Seguretat com a membres de la corporació municipal".

Pujar