elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Comencen els treballs al pàrquing del Centre de Salut de Benicarló

Comencen els treballs al pàrquing del Centre de Salut de Benicarló

  Aquesta setmana han començat els treballs de construcció del pàrquing dels voltants del Centre de Salut, que habilitarà un total de 230 places en dos parcel·les que sumen un total de 5.425 m2

  El nou aparcament donarà servei a les persones usuàries del Centre de Salut i al veïnat de la zona i disposarà de reserva per a places amb mobilitat reduïda, motocicletes i bicicletes.

  Les obres s'allargaran un màxim de tres mesos i consistiran a anivellar, il·luminar i asfaltar els terrenys abans d’obrir l’aparcament al públic.

  Tal i com va explicar el regidor d’Obres i Serveis, Ilde Añó, «la possibilitat de disposar de més aparcament en aquesta zona és molt important per dos motius: d’una banda, per l’ampliació de la unitat d’Urgències; i de l’altra, pel projecte que estem estudiant d’habilitar un carril bici al carrer de Peníscola i eliminar una línia d’aparcaments, de manera que serà necessari més espai per a estacionar els vehicles».

  El nou aparcament no s’incorporarà a la zona blava, tot i que periòdicament es duran a terme tasques de vigilància per tal de promoure la rotació de vehicles i evitar que la zona s’utilitze com un pàrquing privat.

  Pujar