7 d’agost de 2020 7/8/20

Comencen les restriccions de trànsit amb motiu de les Falles 2017

Comencen les restriccions de trànsit amb motiu de les Falles 2017 - (foto 1)

  La instal·lació dels casals a les zones més cèntriques de Benicarló ha obligat a tallar alguns carrers al trànsit rodat. Com mesura de seguretat, l'aparcament de la plaça de la Constitució romandrà tancat a partir del dimecres 15 de març.

  Aquesta setmana han començat a muntar-se els casals fallers amb motiu de la Cavalcada del Ninot que tindrà lloc el proper dissabte 11 de març. La instal·lació dels casals de les falles del Mercat Vell, El Caduf, Els Cremats, L'Embut, La Paperina, La Carrasca, Els Conquistaors i Amics del Foc (amb nova ubicació al carrer de les Illes Canàries) han propiciat el tall d'alguns carrers, tot i que fins al proper diumenge dia 12 no començarà la plantà dels monuments. A partir d'aquest moment, també es veuran afectats carrers com Pérez Pina, Botànic Cavanilles, Céstar Cataldo o Cronista Viciana, que quedaran tancats o modificaran el sentit de la circulació.

  Com a mesura de seguretat, la Regidoria de Governació informa que l'aparcament de la plaça de la Constitució romandrà tancat a partir del dimecres 15 de març i l'accés pel carrer Ferreres Bretó quedarà prohibit, excepte per als vehicles de càrrega i descàrrega, els sanitaris i els de seguretat.

  Aquest tancament de carrers farà que es modifiquen les rutes i parades del servei de línia. Per aquest motiu, els autobusos circularan pels carrers de Jacinto Benvente, Maestrat, Ramon i Cajal i Sant Francesc. La parada dels autobusos de llarg recorregut s'ha traslladat, com en anys anteriors, a l'estació de servei de Repsol de l'antiga N-340.

  Cal recordar que la Cavalcada del Ninot enguany canvia de recorregut. Així, els carrers de Pius XII, Francisco Pizarro, Iecla, Méndez Núñez i Doctor Ferran tindran restringida la circulació i l'aparcament el dissabte 11 de març per la vesprada.

  Amb motiu de l'ofrena de dissabte 18, quedarà afectada la circulació dels carrers de Pius XII, Crist de la Mar, la Volta i Major.

  Pujar