21 de setembre de 2020 21/9/20

Comencen els preparatius per a la II Fira de la Joventut

Comencen els preparatius per a la II Fira de la Joventut - (foto 1)
  MÉS FOTOS
  Comencen els preparatius per a la II Fira de la Joventut - (foto 2)

  Benicarló ha començat ja a preparar la segona edició de la Fira de la Joventut convocant una assemblea per a aquest dissabte 14 de gener que servirà per a recollir les primeres idees de cara a la nova edició, que tindrà lloc al mes d'agost. Aquesta assemblea és el resultat de la proposta que es va presentar després de la primera edició, en la qual es recollia la necessitat de fer una fira més oberta, que incloguera l'aportació d'idees de tots els joves, tant dels que formen part del teixit associatiu com d'aquells que, de manera individual, vulguen formar part del projecte.

  Altres millores que també s'estudiaran en l'assemblea d'aquest dissabte seran el canvi d'ubicació i d'horari, la promoció de l'esdeveniment o l'augment del pressupost per tal de poder dur a terme un major nombre d'activitats.

  La regidora de Joventut, Susana Pérez, ha recordat que «la Fira de la Joventut ha nascut amb vocació de futur i amb l'objectiu de fomentar l'associacionisme juvenil i d'implicar els sectors més joves de Benicarló». Pérez s'ha mostrat convençuda que aquesta Fira «ha de ser el punt de partida per a la creació d'una xarxa jove que mostre les capacitats i les qualitats dels joves benicarlandos» i ha agraït als joves que van participar en la primera edició «la seua participació, la seua implicació i el treball que han dut a terme».

  L'assemblea tindrà lloc a les 16.00 hores als baixos del carrer Sant Francesc, 94 de Benicarló.

  Pujar