elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

La Biblioteca de Benicarló obrirà el proper 25 de maig amb restriccions i horari limitat

La Biblioteca de Benicarló obrirà el proper 25 de maig amb restriccions i horari limitat
  • Serà necessària cita prèvia i només es podrà accedir per a fer préstecs o devolucions. L’horari serà de dilluns a divendres de 10.00 a 14.00 hores i caldrà identificar-se amb el carnet de soci

Després de més de dos mesos tancada, la Biblioteca Manel Garcia Grau tornarà a obrir les portes el proper dilluns 25 de maig. El servei, però, estarà limitat per les normes i exigències que estan vigents  durant la Fase 1 de desescalada i, per tant, no es podrà fer ús de tots els serveis de què disposa la Biblioteca.

Així per exemple, abans d’acudir caldrà demanar cita prèvia a correu.biblioteca@ajuntamentdebenicarlo.org o al telèfon 964 47 56 60 i, una vegada a dins, serà necessari identificar-se amb el carnet de soci. Només es podrà accedir a la zona del taulell per a fer préstecs i devolucions i no es podrà accedir a les prestatgeries ni a la zona d’ordinadors que, com la resta d’espais, estaran tancats al públic.

Pel que fa a les mesures d’higiene, serà obligatori portar mascareta i rentar-se les mans amb gel hidroalcohòlic i caldrà respectar la distància de seguretat de 2 metres. Els llibres que es retornen, es dipositaran en una caixa, on guardaran 15 dies de quarantena.

De moment, no es podran fer reserves de documents i no funcionarà el préstec interbibliotecari.

Pujar