elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Benicarló se suma a l'Hora del Planeta

Benicarló se suma a l'Hora del Planeta - (foto 1)
  MÉS FOTOS
  Benicarló se suma a l'Hora del Planeta - (foto 2)

  Aquest dissabte l'Ajuntament de Benicarló apagarà els llums per tal de sumar-se a la campanya mundial coneguda com l'Hora del Planeta. Aquesta iniciativa pretén mobilitzar a més de 7.000 ciutats arreu del món per mostrar el suport a les accions contra el canvi climàtic.

  La Regidoria de Medi Ambient ha proposat que l'Ajuntament de Benicarló se sume a les més de 7.000 ciutats arreu del món que mostraran el seu suport a les accions contra el canvi climàtic apagant els llums dels edificis més emblemàtics. En concret, les accions es duran a terme aquest dissabte 24, en el qual s'apagaran els llums de l'Ajuntament (la seu de Ferreres Bretó), de la plaça de Sant Bartomeu i del campanar entre les 20.30 i 21.30 hores.

  El regidor de Medi Ambient, Ximo Bueno, ha afirmat que «des de l'Ajuntament volem aportar el nostre granet de sorra a la campanya mundial en compromís contra el canvi climàtic i en favor de la biodiversitat».

  L'Hora del Planeta és una iniciativa que va néixer fa 11 anys en Sidney com a un gest simbòlic per tal de donar visibilitat al problema del canvi climàtic i que l'any 2017 va aconseguir la participació de més de 7.000 ciutats arreu del món.

  Pujar