elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Benicarló s'adhereix a la Xarxa Salut de la Generalitat Valenciana

Benicarló s'adhereix a la Xarxa Salut de la Generalitat Valenciana
  MÉS FOTOS
  Benicarló s'adhereix a la Xarxa Salut de la Generalitat Valenciana - (foto 2)

  El Ple de l'Ajuntament ha aprovat per unanimitat l'adhesió de Benicarló a la xarxa de municipis de la Comunitat Valenciana que formen part del IV Plan de Salut de la Comunitat. Amb aquesta adhesió, l'Ajuntament podrà intercanviar experiències amb altres municipis i optar a noves línies de subvenció.

  Benicarló ja forma part de la Xarxa Salut de la Generalitat Valenciana, gràcies a l'aprovació per unanimitat que ha fet el Ple de l'Ajuntament. La Xarxa Salut és la xarxa de municipis de la Comunitat Valenciana adherits al IV Pla de Salut de la Comunitat Valenciana (2016-2020) amb el compromís de dur a terme accions de promoció de la salut.

  El regidor d'Esports, Carlos Flos, ha assegurat que «l'adhesió ens permetrà intercanviar experiències amb la resta de municipis participants i tenir accés a les línies de subvenció per a tots els programes que tinguen relació amb l'esport i la salut».

  L'adhesió al IV Pla de Salut s'articula al voltant de la innovació i reorientació del sistema sanitari, la reducció de les desigualtats en salut i l'atenció de la salut en totes les etapes. En aquest sentit, les actuacions en l'àmbit local se centraran en dur a terme accions formatives i de capacitació dels membres impulsors del projecte, en analitzar la situació de la salut al municipi de forma participativa i en el desenvolupament de projectes orientats a promoure la salut en persones de totes les edats i de diferents entorns de vida.

  Entre els avantatges principals de formar part de la Xarxa Salut, es troba la possibilitat de participar en seminaris, tallers i jornades orientades a l'intercanvi d'experiències entre municipis, obtenir resultats de millora de la salut de la població, millorar la participació i la convivència, contribuir a reduir les desigualtats de salut en l'àmbit local i la possibilitat d'accedir a les subvencions que la Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública convoca per tal de desenvolupar la xarxa.

  Pujar