17 d’octubre de 2019 17/10/19

Benicarló reivindica els drets de les persones amb discapacitat

Benicarló reivindica els drets de les persones amb discapacitat - (foto 1)
MÉS FOTOS
Benicarló reivindica els drets de les persones amb discapacitat - (foto 2)
Benicarló reivindica els drets de les persones amb discapacitat - (foto 3)

Benicarló ha celebrat avui el Dia Internacional de les Persones amb Discapacitat amb la lectura d'un manifest reivindicatiu. La posterior cercavila i el dinar de germanor han protagonitzat la resta de la jornada.

L'Ajuntament de Benicarló ha commemorat, com ja és tradició, el Dia Internacional de les Persones amb Discapacitat (que se celebra el 3 de desembre) amb la lectura del manifest institucional a les portes de l'Ajuntament. En l'acte han participat l'alcaldessa, Xaro Miralles, la regidora de Benestar Social, Marta Escudero, el regidor del PP Juan Manuel Cerdá i el de Ciudadanos, Juan José Cornelles.

A més, usuaris dels centres i entitats de Benicarló que treballen la discapacitat, han llegit un extracte dels articles que apareixen en la Convenció Internacional sobre els Drets de les Persones amb Diversitat Funcional de les Nacions Unides, per tal de reivindicar aspectes fonamentals com el dret a la vida, el dret a treballar, el dret a la igualtat i la no discriminació i la protecció de les persones amb discapacitat.

L'alcaldessa de Benicarló, Xaro Miralles, ha reivindicat «els drets de les persones amb discapacitat per tal d'avançar cap a una societat sense discriminacions i en la qual la igualtat d'oportunitats siga real». Miralles ha subratllat que «no podem donar l'esquena a una realitat que afecta a tota la societat».

La jornada reivindicativa ha continuat amb una cercavila de celebració, en la qual han participat els membres de les diferents associacions i residències. La jornada l'ha tancat el posterior dinar de germanor.

ocultar
Benicarló reivindica els drets de les persones amb discapacitat
Pujar