19 de novembre de 2019 19/11/19

El PP de Benicarló reclama desbloquejar les inversions en la costa

El PP de Benicarló reclama desbloquejar les inversions en la costa - (foto 1)
  • Els populars lamenenten el càstig de Pedro Sánchez a un litoral afectat por una regressió que el PSOE alimenta amb el bloqueig econòmic

El Partit Popular de Benicarló ha reclamat hui que es desbloquegen les inversions per a la costa de la localitat. Els candidats nacionals han visitat la costa nord de Benicarló per a reivindicar la necessitat d'inversions davant el bloqueig de Sánchez i del PSOE en les costes de Castelló.

Tal com ha explicat la candidata nacional, Nieves Eugenio, “el Govern del Partit Popular va pressupostar set milions d'euros per a la província de Castelló i el Govern de Sánchez no solament ha bloquejat Espanya, sinó també inversions fonamentals com les de la costa de Benicarló” amb el que “l'esquerra l'única cosa que ha fet ha sigut alimentar la regressió de la costa”.

Els populars de Benicarló han rebut hui la visita dels candidats nacionals del PP i han recordat que “només votar al PP és garantia de desallotjar a Sánchez de la Moncloa”. “Benicarló mereix un govern que garantisca el futur per a la seua costa, que invertisca en la defensa d'un litoral únic i singular”, ha assenyalat Eugenio.

La candidata nacional ha reivindicat així mateix “un projecte inversor que protegisca la costa de Castelló”. “Perquè aquesta demanda que a Benicarló és clamorosa no solament es limita a la nostra localitat, sinó a tot el litoral castellonenc, que pateix el càstig d'un govern, el de Pedro Sánchez, decidit a afeblir la nostra província”. “Només el PP és garantia d'inversió i futur per a una costa que mereix la defensa d'un govern que protegisca les seues fortaleses”.

ocultar
El PP de Benicarló reclama desbloquejar les inversions en la costa
Pujar