11 d’agost de 2020 11/8/20

Benicarló prepara la celebració dels 45 anys de les Falles

Benicarló prepara la celebració dels 45 anys de les Falles - (foto 1)
  MÉS FOTOS
  Benicarló prepara la celebració dels 45 anys de les Falles - (foto 2)

  El pressupost de l'Ajuntament del pròxim any inclourà una partida destinada a la commemoració d'aquest aniversari. El regidor de Falles ja ha sol·licitat una reunió amb el diputat de Cultura.

  La Regidoria de Festes i Falles i la Junta Local Fallera ja estan treballant en els actes commemoratius de les Falles de Benicarló, que el 2018 compliran 45 anys. Per tal de donar un impuls a aquesta celebració, el regidor de Falles, Ilde Añó, ja ha demanat una reunió amb el diputat de Cultura, Vicent Sales, per tal de presentar-li el programa d'actes i sol·licitar el suport de la institució provincial.

  Com ha declarat Añó, «les Falles són un destacat motor econòmic de la ciutat i hem de treballar perquè seguisquen sent-ho». El regidor ha confirmat la voluntat de l'Ajuntament de «preparar una celebració especial que servisca per a potenciar la festa i que pose en valor el treball de tots aquests anys». En aquest sentit, el regidor ha confirmat que «en el pressupost del 2018 hi haurà una partida dedicada a la commemoració dels 45 anys de les Falles a Benicarló».

  Sobre les dates de les Falles, la festivitat se celebrarà del 3 al 19 de març. En concret, dissabte 3 tindrà lloc la Crida i dissabte 10, la Cavalcada del Ninot, mentre que la setmana gran de les Falles anirà des del dia 14 fins al dia 19.

  Pujar