2 d’abril de 2020 2/4/20

Benicarló posa en valor el sector pesquer de la ciutat a través de la La Ruta dels Pescadors

Benicarló posa en valor el sector pesquer de la ciutat a través de la La Ruta dels Pescadors - (foto 1)
  MÉS FOTOS
  Benicarló posa en valor el sector pesquer de la ciutat a través de la La Ruta dels Pescadors - (foto 2)

  Després de l'èxit de l'any passat, la Regidoria de Turisme i la Confraria de Pescadors han decidit reprendre les visites guiades a la llotja de Benicarló, una proposta que va nàixer del Pla Estratègic de Turisme i que aposta per presentar una oferta singular, experiencial i de qualitat, amb l'objectiu de ressituar Benicarló en el mercat turístic a partir de la connexió entre la identitat local i l'activitat turística.

  La regidora de Turisme, Rosana Marzá, ha constatat que «es tracta de posar en valor el treball dels pescadors i ensenyar a veïns i visitants les particularitats de Benicarló com a poble pesquer». Marzá, ha destacat que «amb aquesta ruta es demostra que Benicarló pot oferir productes turístics diferenciats, molt lligats a la nostra identitat i alhora potenciar el comerç de proximitat i els nostres productes de qualitat».

  La secretària de la Confraria de Pescadors, Silvia Ferrer, ha subratllat que «es tracta d'un projecte molt interessant perquè és una forma de promocionar el treball que fan els pescadors de Benicarló». «És important —ha dit la secretària— que la gent valore i sàpiga el que costa portar el peix al mercat».

  Les visites sortiran del Museu dels Mariners, el nou espai cultural i museístic de Benicarló, i es desplaçaran després a la llotja, on es mostraran les diferents modalitats de pesca, així com el procés de venda que segueix el peix.

  Les visites s'han programat per als dies 2, 9, 16, 17, 30 i 31 d'agost, a partir de les 11.30h.

  El preu de la ruta és de 5 euros per adults i gratuïta per a menors de 7 anys.

  Les entrades es poden adquirir al Museu dels Mariners o al Mercat Municipal.

  Pujar