elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Benicarló manté la Festa de la Carxofa aquest 2022 amb totes les mesures de seguretat

Benicarló manté la Festa de la Carxofa aquest 2022 amb totes les mesures de seguretat
  • La Festa començarà amb les Jornades del Pinxo, que tindran lloc del 14 al 30 de gener en 27 restaurants i bars de la ciutat

MÉS FOTOS
Benicarló manté la Festa de la Carxofa aquest 2022 amb totes les mesures de seguretat - (foto 2)

L'Ajuntament de Benicarló no renúncia a la promoció del seu producte estrela i ha presentat hui la XXIX Festa de la Carxofa, una edició que mantindrà els actes centrals de la Festa, respectant sempre els protocols d'higiene i seguretat que dicten les autoritats sanitàries a cada moment.

Així ho han explicat hui les regidores de Turisme i Agricultura encarregades d'organitzar la festa, Isabel Cardona i Inma Díaz respectivament, i els representants de l'associació Benicarló Restauració Iván Alemán i Anay Bueno. Els quatre han insistit que «la prioritat en tots i cadascun dels actes serà la seguretat» i han avançat que «els detalls del programa s'aniran concretant a mesura que s'aproximen les dates per a adaptar-los al màxim a la situació vigent».

El tret d'eixida en la Festa el donaran les Jornades del Pinxo, que se celebraran del 14 al 30 de gener en 27 restaurants i bars de Benicarló, amb propostes molt diferents on es mesclaran els sabors més locals amb uns altres d'internacionals, opcions vegetarianes i carnívores, pinxos de mar i de terra... Una enorme varietat de propostes que s'ha distribuït en tres rutes diferents que permetran provar-les i gaudir-les totes. El preu dels pinxos serà de 3 euros amb la beguda apart i serà necessari presentar el passaport covid per a accedir als bars i restaurants.

Com a avantsala de les jornades, aquest dijous 13 de gener tindrà lloc una degustació al Magatzem de la Mar, que mantindrà el format take away (per a portar) i amb aforament controlat, tal com es va fer en les Jornades del Polp. Per a assistir, caldrà adquirir un tiquet al mateix Magatzem de la Mar o en el web www.benicarloevents.com que estarà disponible en les pròximes hores.

Com en anys anteriors, les persones que participen en les Jornades del Pinxo optaran a diversos premis gràcies al PinxoPort, un carnet on es podran registrar totes les degustacions de pinxos i que, una vegada complet, permetrà participar en el sorteig de diferents premis: degustació de menús de carxofa, vals per a intercanviar al Mercat de Benicarló o als establiments que formen part de la Unió de Comerços.

El PinxoPort completat es podrà entregar a la Tourist Info o a l'últim bar o restaurant on s'haja fet la degustació.

Pujar