24 de novembre de 2020 24/11/20

Benicarló inverteix 86.000 euros en la millora de carrers

Benicarló inverteix 86.000 euros en la millora de carrers - (foto 1)

  L'Ajuntament de Benicarló té previst condicionar el paviment de 17 vials, distribuïts en diverses zones de la ciutat. Aquestes actuacions compten amb un pressupost de 86.000 euros, que corren íntegrament a càrrec del pressupost municipal.

  L'alcaldessa de Benicarló, Xaro Miralles, ha anunciat una inversió de 86.000 euros, al càrrec del pressupost municipal de 2017, destinada a l'adequació i millora de la pavimentació en diversos carrers de la ciutat.

  Així, una de les zones a millorar és la part antiga de Benicarló, amb actuacions en el carrer de Sant Isidre, el carrer de Sant Silvestre i el carrer de Sant Martí. Tanmateix, també estan previstes actuacions en diverses interseccions: entre el carrer de Pius XII i el carrer d'Hernán Cortés, entre el carrer de Sant Telm i el carrer de Francisco Pizarro, entre el carrer del Segle i el carrer del Comerç i entre el carrer d'Hernán Cortés i el carrer de Sant Telm, a més d'arreglar l'entrada del propi Grup Sant Telm.

  La zona nord de Benicarló és una de les altres zones objecte de les millores, amb actuacions al carrer del Puig de la Nau, carrer de Penyagolosa i carrer de Lluís Vives. A més, també es millorarà el carrer dels Germans de les Escoles Cristianes, el carrer del Doctor Ferrer, el carrer de Boters i les rodones del carrer de Boters amb el carrer de Jacinto Benavente i la del carrer Mossén Lajunta amb el passeig de Febrer Soriano.

  L'alcaldessa ha assenyalat que «el condicionament de carrers ha estat una de les prioritats en aquest pressupost» i ha anunciat que de cara als pròxims exercicis «tornarem a pressupostar la millora i adequació dels vials de Benicarló que no es troben en un estat òptim, amb l'objectiu de millorar la seguretat».

  Pujar