7 de juliol de 2020 7/7/20

Benicarló habilita noves aules de formació

Benicarló habilita noves aules de formació - (foto 1)
  MÉS FOTOS
  Benicarló habilita noves aules de formació - (foto 2)

  El regidor de Promoció Econòmica, Román Sánchez, i la regidora de Serveis Informàtics, Marta Escudero, han presentat les noves aules de formació que s'han habilitat a l'Edifici Sant Francesc, amb l'objectiu de convertir-se en seus formatives dels diferents tallers d'ocupació, entre d'altres activitats.

  El regidor de Promoció Econòmica ha anunciat que l'Edifici Sant Francesc, que a més s'ha condicionat amb la construcció d'uns nous lavabos, es troba en procés d'homologació com a seu formativa. «Tots aquests treballs d'habilitar nous espais ens permetran acollir més tallers d'ocupació i de diferents àmbits que fins ara no podíem accedir», ha reconegut Sánchez.

  Pel que fa a l'equipament tècnic, s'ha destinat una inversió de 18.000 euros en la compra de 17 ordinadors, una impressora, un projector, una pantalla i un encaminador wifi. La regidora de Serveis Informàtics ha destacat que «no disposar d'accés als recursos tecnològics genera desigualtat en la societat». En aquest sentit, Escudero ha afegit que «era fonamental tindre una aula per tal de capacitar a la gent en les habilitats tecnològiques bàsiques amb l'objectiu de reduir l'escletxa digital».

  Pujar