18 de novembre de 2019 18/11/19

Benicarló fomenta l'ocupació amb un nou programa de formació

Benicarló fomenta l'ocupació amb un nou programa de formació - (foto 1)

  L'Ajuntament de Benicarló gestionarà un nou programa d'ocupació destinat a persones aturades amb l'objectiu de fomentar l'aprenentatge col·laboratori i la motivació. Les inscripcions estaran obertes fins divendres 29 a la Cambra Agrària.

  Per primera vegada, l'acceleradora d'ocupació, una activitat emmarcada dins de l'estratègia provincial per al foment de l'ocupació, surt dels centres de la Diputació de Castelló i s'impartirà en els municipis. L'activitat, finançada per la pròpia Diputació, inclou l'organització de tres tallers setmanals (dilluns, dimecres i divendres) destinats a les persones desocupades. Els cursos, que comencen el pròxim dia 2 i finalitzen el 30 d'octubre, inclouen en total unes 60 hores de formació en les quals s'inclourà el treball en grup, l'aprenentatge col·laboratori, el foment de la motivació, la millora de la posició dins del mercat laboral i l'autorealització.

  Com ha reconegut el regidor de Promoció Econòmica, Román Sánchez, «és una bona oportunitat al ser la primera vegada que aquesta activitat s'ofereix des dels ajuntaments». A més, Sánchez ha afegit que «estem buscant millorar la motivació i estratègies de les persones que busquen treball».

  Totes aquelles persones interessades a apuntar-se a aquesta activitat gratuïta poden inscriure's fins divendres dia 29 a les oficines de la Cambra Agrària (carrer de César Cataldo, 2).

  Nous tallers per a empreses i emprenedors

  D'altra banda, durant els mesos d'octubre i de novembre es portaran a terme tres tallers més emmarcats dins del programa Actiben. Aquestes tres activitats suposen una bona oportunitat per als a emprenedors i empreses ja consolidades, perquè habitualment aquests cursos no s'imparteixen fora dels centres de la Diputació. Els tres cursos que es portaran a terme són: Com fer un bon networking (4 hores), el 16 d'octubre; Tècniques i eines per a millorar la productivitat empresarial (8 hores), el 24 i 26 d'octubre i Curs de presentacions eficients (4 hores), el 9 de novembre. Els tres cursos s'impartiran al Mucbe i tindran un horari aproximat de 9.00 a 13.00 hores.

  ocultar
  Benicarló fomenta l'ocupació amb un nou programa de formació
  Pujar